Casă traditionala de vânzare

15.000 € (150 €/mp)
  • Poiana Sibiului
  • ID proprietate: RMX4689
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă100 mp suprafaţa construită120 mp suprafaţa teren202 mp suprafaţa curte80 mp camere3 etajeD+P+1E+Pod anul construcţiei1950 tip imobilcase actualizat la17.05.2018

Descriere


RE/MAX Professionals propune spre vânzare o casă cu grădină și curte în Poiana Sibiului din regiunea Mărginimea Sibiului. Proprietatea este la numai 16 km de Transalpina, la 35 km de municipiul Sibiu și la 38 km față de Sebeș, Alba.

Comuna este una liniștită, cu o populație de aproximativ 2500 de locuitori și este un loc renumit pentru conservarea tradițiilor populare, la fel ca multe alte sate din Mărginimea Sibiului.

Casa și curtea acoperă o suprafață de 150 mp, iar grădina de lângă casă este de 202 mp unde sunt plantați pomi fructiferi. La această proprietate se mai adaugă încă un teren de 101 mp arabil, dar care nu este în același loc cu casa.

Casa este tradițională, după cum se poate observa în fotografiile atașate și este ideală persoanele care doresc să locuiască într-un loc ferit de agitatia urbana sau intr-un loc de odihnă pentru weekend-uri si concedii.

Dacă ești interesat de această casă, nu ezita să mă contactezi!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Curent
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Alte spaţii
Curte Debara Grădină Pivniță
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare