Casă / Superba vila cu vedere la Lacul Floreasca

15.000 €/lună (16 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Floreasca
  • ID proprietate: RMX14196

Caracteristici


suprafaţa utilă930 mp suprafaţa construită930 mp suprafaţa teren361 mp camere10 dormitoare7 etaje1S+D+P+5E+6R+7R+8R băi7 anul construcţiei2010 tip imobilcase actualizat la21.07.2018

Descriere


Agentia Remax va propune spre vanzare o vila superba situata in zona Floreasca, cu vedere la Lac. Finalizata in anul 2010, construita pe o suprafata de 235 mp si avand o suprafata construita de 930 mp utili, vila poate satisfacere cele mai exigente cerinte din punct de vedere al arhitecturii, finisajelor folosite, locatie, nivel de zgomot, siguranta. Vila se desfasoara pe 5 etaje, la subsol avand capacitatea de a parca un numar de 10 masini, demisol si 3 etaje, fiecare etaj avand particularitatile lui, cu diverse terase, zone de relaxare, dormitoare mici, medii si mari, dressinguri, bai, fiecare zone fiind deosebita dar incadrandu-se perfect in planul de ansamblu. Finisajele sunt premium, orice detaliu al casei purtand un nume de marca. Pardoseala este fie din lemn fie din piatra. Vila ofera spatii ce pot fi dedicate oricarei activitati, avand numeroase zone de relaxare, terase, dormitoare si bai. Curtea spatioasa prevazuta momentan cu gazon ofera spatiul necesar pentru cconstruirea unei piscini sau se poate opta pentru terasa de la etajul 3 prevazuta cu jucuzzi si de unde se poate admira lacul Floreasca. Vila este prevazuta cu lift intern, zona separata pentru menajera interna o bucatarie mare open space la parter care se continua cu un living spatios care are iesire in curte. Pozitia este speciala, desi situata intr-o zona de lux si centrala, beneficiaza de intimitate si liniste, avand putini venici si trafic doar pentru riverani.
Aceasta vila imbina ideal toate elementele dorite, locatie, suprafata generoasa, vedere superba la lacul Floreasca, finisaje premium, curte spatioasa, liniste, dar in acelasi timp si acces rapid la orice punct de interes situat in zona Floreasca.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Jacuzzi Scară interioară Șemineu
Alte spaţii
Curte Lift Saună
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare