Casa pe strada Soarelui

218.500 € (926 €/mp)
  • Bistrita, Sud-Vest
  • ID proprietate: RMX11406
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă236 mp suprafaţa construită260 mp suprafaţa teren1000 mp camere5 dormitoare4 etajeD+P+1E+2R+3R+M băi3 anul construcţiei2014 tip imobilcase actualizat la13.12.2017

Descriere


Agentia Imobiliara RE/MAX DELUXE Bistrita, ofera spre vanzare o vila superba amplasata in zona drumul Sigmirului, strada la Soare, o zona linistita de vile nou construite cu acces usor spre centrul orasului. Vila dispune de un living generos cu iesire pe terasa, bucatarie, loc de luat masa, dormitoare amenajate modern si bai cu finisaje de calitate superioara.
Vila este construita pe 3 nivele D+P+M cu o suprafata utila de 236 mp. si teren de 1000 mp. La demisol avem bucatarie cu iesire spre terasa, camara, spatiu pentru utilitati si centrala.
La parter este un open space pentru zona de living si dining, o bucatarie frumoasa cu acces la living, un dormitor, baie cu dus si casa scarii. Tot la parter avem si un garaj cu acees la holul principal si casa scarilor care duce la demisol.La etaj exista 4 dormitoare si doua bai, dintre care dormitorul matrimonial este dotat cu baie proprie si dressing. Finisajele sun de o calitate superioara, alese cu bun gust, pastrand acelasi stil in toata casa.
Pret negociabil.
Va astept la vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Frigider Mașină de spălat rufe Sistem de alarmă
Alte spaţii
Curte Debara Grădină WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare