Casa Mediteraneana - Pipera

1.800.000 € (2.250 €/mp) TVA inclus
  • Bucuresti, Pipera
  • ID proprietate: RMX15114
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă800 mp suprafaţa construită1000 mp suprafaţa teren2000 mp suprafaţa curte1500 mp camere10 dormitoare5 etaje1S+P+2E+Pod băi7 anul construcţiei2017 tip imobilcase actualizat la20.07.2018

Descriere


Avem placerea sa va prezentam o casa in stil mediteranean unde rafinamentul si eleganta sunt principalele caracteristici. Avandu-si radacinile - dupa cum ii spune si numele - in jurul bazinului Marii Mediterane, stilul mediteranean se distinge de indata prin olanele asezate pe acoperisurile cu inclinatie lina, in 4 ape, prin coloanele si arcadele teraselor, prin ferestrele arcuite decorate cu obloane dar si prin materialele naturale de inalta calitate folosite la finisaje sau decorarea casei.
Curtile largi si verandele iti dau senzatia de ospitalitate si te duc cu gandul la peisajele exotice de pe litoralul Mediteranei.

Situata in zona Pipera, in apropiere de Jolie Ville, imobilul beneficiaza de o amplasare in unul din cele mai bine cotate cartiere bucurestene. Terenul ingenios impartit intre suprafata construita a casei si o curte generoasa, bine proportionata, va da posibilitatea sa il amenajati dupa bunul plac.
Vorbim, asadar, de o suprafata mai mult decat generoasa, cu un imens potential.

Vila este gandita in asa fel incat sa va satisfaca toate nevoile, preferintele, si confortul mult visat.

*Demisolul se compune din: Garaj de 64 mp, cu 3 locuri de parcare, sala de fitness-spa, sala de cinema (28 mp), crama (28 mp), un grup sanitar si holul generos (56 mp) prin care se face acces catre lif (Schindler) si casa scarii.
*Parterul se compune din: Garderoba, Birou (14 mp), Living + Dining (71 mp), Dormitor cu baie proprie, Bucatarie (27 mp), Hol + Casa Scarii (66 mp), Baie si o Debara.
*Etajul 1 se compune din: Dormitorul Matrimonial (37 mp) cu dresing (10 mp) si baie (14 mp) + 3 dormitoare cu bai proprii si holul cu casa scarii (55 mp).

Toate materialele folosite atat la exterior cat si la interior sunt de cea mai buna calitate, finisajele sunt fara cusur
Acoperisul este plat si usor inclinat, construit din tigle de teracota, care ajuta la mentinerea aerului rece pe timpul verii.

Pentru o prezentare generala a spatiilor de locuit si a finisajelor de inalta calitate, va invitam la vizionare.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Fitness Interfon Spa Uscătorie Videointerfon
Dotări
Șemineu Sistem de alarmă
Alte spaţii
Curte Debara Grădină Irigații Lift Pivniță Saună WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare