Casa individuala moderna cu 4 camere decomandate 600 mp teren

168.000 € (709 €/mp)
  • Sibiu, Gusterita
  • ID proprietate: RMX14965

Caracteristici


suprafaţa utilă237 mp suprafaţa construită332 mp suprafaţa teren580 mp camere4 dormitoare3 etajeP+Pod+M băi2 anul construcţiei2014 tip imobilcase actualizat la23.07.2018

Descriere


Casa moderna cu 4 camere decomandate de vanzare in Gusterita zona rezidentiala de case, cu o suprafata totala de 332 mp, , construita din caramida in anul 2014 cu 580 mp suprafata teren care este structurata pe S+P+E+M.
Vila cu o suprafata utila de 237 mp, este compartimentata: la subsol o pivnita de 59 mp, la parter livingul de o generozitate impresionanta, bucataria cu spatiu de luat masa si camara, o baie cu cada si geam de aerisire, iar accesul la etaj se face pe o scara din beton acoperita cu lemn masiv, iar la etaj se afla 3 dormitoare toate avand iesire pe balcon, o baie pregatita de amenajare, iar mansarda este gata pentru a fi compartimentata, avand instalatiile de caldura si electrice pregatite.
Incalzirea se poate face pe gaz, avand centrala termica cu calorifere din otel sau pe lemne, geamurile si usile exterioare sunt din termopan cu tamplarie PVC, usi de lemn la interior, parchet, gresie, faianta, in special tapet acesta fiind foarte bine pozitionat oferindu-i acestei vile un aer deosebit.
Terenul liber de 500 mp este la intrare pavat, loc unde este amenajat un foisor, un iaz cu pesti, iar in partea din spate gradina delimitata de un sopron momentan folosit ca magazie.
Pretul de vanzare al acestui imobil modern si construit cu materiale de cea mai buna calitate este 168.000 euro usor negociabil.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Scară interioară TV
Alte spaţii
Curte Debara Grădină Pivniță
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare