Casa in zona Garii asteapta proprietari cu viziune

79.900 € (499 €/mp)
  • Oradea, Garii
  • ID proprietate: RMX18003
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă160 mp suprafaţa construită217 mp suprafaţa teren416 mp camere6 etajeD+P băi2 anul construcţiei1945 tip imobilcase actualizat la07.08.2018

Descriere


RE/MAX Joy va propune la vanzare o casa cu potential atat pentru locuit cat și pentru birouri. Comision 0% la cumparare.

Casa este situata pe strada Janus Pannonius nr. 1, colt cu strada Ecaterina Teodoroiu, la o distanta de 750 m fata de magazinul Crișul si asigura acces facil la mijloacele de transport in comun.

Casa dispune de 2 camere la demisol si la parter 4 camere spatioase, care ofera o atmosfera in care va puteti relaxa dupa o zi incarcata, bucutarie si 2 bai. Podul se poate mansarda oferind posibilitati de noi incaperi, cu vedere asupra orașului. De asemenea, locuinta este dotata si cu o bucatarie de vara. Avantajul acestei proprietati este ca ofera proprietarilor sansa de a o transforma in casa mult visata, dand oportunitatea de a alege finisajele si mobilierul dupa bunul plac.
O oaza de liniste, ideala pentru odihna, recreere si refacere este oferita de curtea spatioasa ce poate fi ornamentata dupa bunul plac. Aceasta da posibilitatea de a amenaja un mic paradis privat unde va puteti servi cafeaua de dimineata sau va puteti bucura de o seara racoroasa in mijlocul verii toride alaturi de familie si prieteni, la un cocktail.

Casa totodata este o locatie excelenta pentru un business (sediu de firma, birouri s.a.m.d.) intrucat accessul la teren se face foarte usor.

Casa este racordata la reteaua de apa si canalizare a orasului. Dispune de incalzire pe sobe cu posibilitate de racordare la reteaua de gaze a orasului.

Considerati ca acest loc poate fi transformat in locuinta mult visata? Vedeti acest spatiu ca o potentiala afacere de succes? Sunteti o persoana cu viziune si le doriti pe ambele? Va astept la vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare Curent Gaz
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Alte spaţii
Curte Grădină
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare