Casă extraordinar de cocheta si linistita, de inchiriat, in zona Dara, Satu Mare

500 €/lună (5 €/lună/mp)
  • Satu Mare, Periferie
  • ID proprietate: RMX15989

Caracteristici


suprafaţa utilă110 mp suprafaţa construită125 mp suprafaţa teren1325 mp suprafaţa curte1200 mp camere3 dormitoare2 etaje1S+D+P+1E+Pod băi2 anul construcţiei2015 tip imobilcase actualizat la31.05.2018

Descriere


REMAX va recomanda, sa inchiriati o casa superba si foarte cocheta compusa din 3 camere luminoare, aerisite si foarte curate, o bucatarie deschisa mobilata si ultrautilata care comunica in camera de servire a mesei, 2 bai dintre care una cu cada alba foarte spatioasa , o camera de depozitare di demisol.
Serile si diminetile le puteti petrece, servind cafeaua sau un pahar de vin intr-o liniste desavarsita pe superba terasa sau in curte , pe gazonul de o calitate englezeasca.
In curte se poate amenaja si un loc pentru gratar.
Casa este reconsolidata si renovata numai cu materiale de inalta calitate, design-ul respectand cele mai exigente reguli ale policromiei si ale bunului gust.
Casa are urmatoarele dotari: centrala termica pe gaz, cablu tv, internet, 2 locuri de parcare in curte si unul in garaj. Casa este izolata termic pastrand pe timpul iernii un ambient placut fara consumuri financiare excesive.
Casa este mobilata in stil clasic dar cu bun gust, incaperile fiind luminate si spatioase fiind ideala pentru o familie, cuplu .
Imediat ocupabila!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe TV
Alte spaţii
Curte Grădină WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare