Casă eleganta in Giroc

324.800 € (1.249 €/mp)
  • Giroc
  • ID proprietate: RMX15996
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă260 mp suprafaţa construită170 mp suprafaţa teren720 mp camere5 dormitoare4 etajeP+1E băi3 anul construcţiei2015 tip imobilcase actualizat la20.06.2018

Descriere


RE/MAX Choice propune spre vanzare, cu 0% comision la cumparator , o casa de o eleganta aparte. Casa este situata intr-o zona foarte linistita cu toate acestea cu acces ușor la facilitățile din oraș. Materialele de înaltă calitate, finisajele moderne și dotările inteligente, special gândite pentru un control sporit asupra costurilor de întreținere face casa sa fie nu doar eleganta si frumoasa dar si foarte practica .
Parterul casei debuteaza cu un hol generos open space cu un living si loc de luat masa inundat in lumina ce scoate in evidenta atat mobilierul cat si semineul care seara aduce un plus de romantism . Bucataria generoasa este separata de living , dotata cu o camara si utilata complet modern are deschidere catre terasa imprejmuita de trandafiri. In cazul musafirilor , la parter mai exista un dormitor pentru oaspeti si o baie foarte practica .
Scarile din lemn masiv duc la etaj unde gasim spatiul intim : 3 dormitoare , dressing , si 2 bai cu lumina naturala .
Cuvintele care definesc cel mai bine aceasta ambientare sunt intimitate, armonie si eleganta.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aer condiționat Aragaz Mașină de spălat vase Scară interioară Șemineu TV
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare