Casa DIANA

87.500 € (806 €/mp)
  • Arad, Est
  • ID proprietate: RMX15662
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă108.5 mp suprafaţa construită149 mp suprafaţa teren250 mp camere5 dormitoare3 etajeP băi2 anul construcţiei2018 tip imobilcase actualizat la30.05.2018

Descriere


Amplasata pe o parcela de teren de 250 de metri patrati, cu un front stradal de 12 metri, casa de vanzare Diana este un camin cald, un loc de refugiu alaturi de familie, intr-o atmosfera placuta, intima dar totodata deschisa, luminoasa si linistitoare.

Foarte cocheta, cu living spatios la parter si trei dormitoare la mansarda, casa Diana este ideala pentru tinerii casatoriti cu unul sau doi copii. Suprafata este optima, avand 148,77 metri patrati construiti, respectiv 108,44 metri patrati utili.

Casele în Via Carmina sunt construite pe structură clasică din cadre de beton armat, cu zidărie din cărămidă eficientă tip Porotherm şi izolaţie din polistiren cu o grosime de 10 centimetri. Se oferă astfel o izolaţie superioară, care vă permite să vă bucuraţi de o atmosferă plăcută cu costuri de energie reduse.

Compartimentările interioare sunt din zidărie, încălzirea în sistem propriu cu centrală termică pe gaz, iar casa se livrează gata pregătită pentru a fi personalizată, in culorile si cu texturile alese de dumneavoastră.

Casa beneficiază de toate utilităţile, fiind branşată la reţeaua de apă şi canalizare urbană a cartierului Via Carmina, la reţeaua de electricitate Enel şi la reţeaua de gaze naturale EON.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Curte Grădină
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare