Casa deosebita cu 7 camere, situata in zona centrala.

190.000 € (905 €/mp)
  • Brasov, Brasovul Vechi
  • ID proprietate: RMX2872

Caracteristici


suprafaţa utilă210 mp suprafaţa construită281 mp suprafaţa teren150 mp camere7 dormitoare3 etaje1S+D+P+1E+Pod băi2 anul construcţiei1882 tip imobilcase actualizat la07.06.2018

Descriere


Va propun o proprietate aflata in zona centrala a Brasovului, cu un mare potential, avand avantajul frontului la 2 strazi .
Proprietatea este distribuita pe demisol, parter si etaj.
Demisolul a functionat ca spatiu comercial, avand intrare separata din strada, si este compus din 2 camere de 19,55 mp respectiv 7,59 mp, bucatarie de 9,44 mp, scara 3,74 mp si pivnita 13 mp. Suprafata totala a demisolului este de 76,75 mp, iar suprafata utila de 53,32 mp.
Parterul proprietatii este compus din 3 camere, bucatarie, camara, baie, Wc de serviciu, scara, avand suprafata totala de 102,53 mp desfasurati si 78,07 mp utili.
La intrare te intimpina o terasa inchisa, plina cu flori, o masuta cu scaune, ea fiind folosita ca loc de recreere.
Camerele sunt spatioase si luminoase, unele cu vedere spre strada principala, iar celelalte spre curtea interioara a imobilului.
Etajul proprietatii este mai nou renovat, la intrare avem mic living cu mini bar folosit ca zona de relaxare, apoi avem o bucatarie mare, de unde urmeaza holul din care se intra in alte 2 camere, una dintre ele fiind dormitorul principal. Etajul mai are o baie mare cu cada si geam de aerisire. Suprafata desfasurata a etajului este de 122,53 mp iar suprafata utila de 78,79 mp.
In curte mai avem o garsoniera cu bucatarie de vara si un WC de serviciu. Poate fi inchiriata, avand avantajul accesului separat de restul casei.
Curtea are o suprafata de 150 mp, iar frontul casei este de 8 mp.
In prezent, proprietatea este folosita ca si locuinta personala, putandu-se transforma in hotel, pensiune, locuinta privata, in functie de cerintele viitorului proprietar. Daca doriti mai multe informatii, schite sau poze, va rog sa ma contactati telefonic.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Scară interioară TV
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Pivniță WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare