Casa de vanzare, zona Unirea

65.000 € (433 €/mp)
  • Bistrita, Unirea
  • ID proprietate: RMX2849
Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă150 mp suprafaţa teren800 mp camere6 dormitoare4 etaje1S+D+P+M băi2 anul construcţiei2005 tip imobilcase actualizat la23.05.2018

Descriere


Agentia Imobiliara RE/MAX Bistrita DeLuxe, ofera spre vanzare în EXCLUSIVITATE, o proprietate cu adevărat deosebită într-o zonă retrasă a cartierului Unirea, o locuință individuală, cu un teren generos, la un preț extraordinar. Anul constructiei fiind 2005.
Este o casă frumoasă, cu finisaje de bun gust, care oferă o atmosferă intimă și relaxantă. Faptul că are o suprafață utilă de 150 mp vă asigură că veți avea cheltuieli decente și un trai de care să vă puteți cu adevărat bucura.
Interiorul casei este spatios si luminos fiind compartimentat astfel; la parter dispune de o camera de zi, un hol generos, baie, bucatarie cu loc de luat masa, o terasa generoasa pentru diferite activitati familiare si un garaj. Mansarda casei prezintă zona de noapte - 3 dormitoare cu balcon propriu și o baie, care au fost gândite funcțional pentru actuala familie.
Boxa de la subsol este iarăși un aspect important, deoarece vă oferă un spațiu gratuit pentru depozitare.
Casa dispune de centrala termica pe lemne cat si pe gaz, iar incalzire este prin calorifere.
Este o locuință perfectă pentru familiile care-și doresc și curte, dar și o gradină draguță. Casa dispune de un teren generos de 800 mp, care oferă o intimitate maximă față de casele învecinate.
Pentru a va starnii si mai tare interesul, casa mai dispun de un foisor si un balansoar pentru diferite activitati.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe TV
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Grădină
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare