Casa de vanzare in cart Gheorgheni

245.000 € (2.722 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Gheorgheni
  • ID proprietate: RMX1124
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă90 mp suprafaţa construită108 mp suprafaţa teren795 mp camere3 dormitoare2 etajeP băi1 anul construcţiei1949 tip imobilcase actualizat la15.05.2018

Descriere


REMAX Grup de Lux ofera la vanzare o casa frumoasa, situata intr-una dintre cele mai cautate zone ale cartierului Gheorgheni, pe o strada linistita si plina de verdeata. Cu o suprafata utila de 90 mp si teren aferent de 795 mp, compartimentata functional, casa se compune din holul de acces, 3 camere, o bucatarie modern utilata, o camara si o baie luminoasa. Exista si o pivnita incapatoare, cu acces din exterior si un pod, foarte potrivit pentru depozitare.
Casa se preteaza la extindere, etajare sau mansardare. Terenul aferent generos este impartit intre curte si gradina plina de pomi si poate deveni un loc ideal de relaxare dupa o zi stressanta de munca.
In zona sunt magazine, scoli, gradinite, piata agroalimentara, statii de autobus, farmacii, INTERSERVISAN-ul, Iullius Mall si mai multe banci.
Oferta este una de exceptie prin terenul mare pe care il detine si prin localizarea intr-o zona buna a Clujului si merita vazuta!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare Curent Gaz Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare