Casa - De vanzare!

110.000 € (1.128 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Buna Ziua
  • ID proprietate: RMX8054
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă97.49 mp suprafaţa construită116.98 mp suprafaţa teren85 mp suprafaţa curte17 mp camere3 dormitoare2 etajeP+1E+Pod băi2 anul construcţiei2008 tip imobilcase actualizat la07.02.2018

Descriere


Exclusiv!Comision 0% pentru cumparator! Remax Best propune spre vanzare un apartament la casa, situat in Cartierul Andrei Muresanu. Cladirea este amplasata pe stalpi de sustinere, compusa din : living + bucatatrie, 1 dormitor, 1 sas, 1 baie, 1 hol + casa scarii, 2 balcoane si parcare. Bucataria este complet mobilata si utilata si este separata de zona de living, avand acces atat din holul principal, cat si din living. Livingul este nemobilat si are acces la un balcon generos. Dormitorul este mobilat si are acces la un alt balcon. Cele doua balcoane insumeaza 15 mp si ofera o frumoasa panorama asupra centrului orasului Cluj-Napoca. Holul este mobilat, se poate folosi ca si dressing. Cei 45 mp ai podului au fost valorificati suplimentar, aici fiind amenajata o mansarda, care cuprinde un dormitor, o baie si un mic living, acesta suprafata nefiind trecuta in CF. Suprafata utila reala, obtinuta la cele doua nivele, este de 97,49 mp, la care se adauga cele 2 balcoane. Apartamentul este dotat cu sistem de paza, aer conditionat si centrala proprie.
Sub casa scarii s-a amenajat o boxa cu rafturi de depozitare, de asemenea, nu este trecuta in CF. Parcarea este acoperita si este destul de incapatoare pentru doua masini Apartamentul este ideal pentru investitie, pentru ca poate fi ocupat imediat datorita faptului ca este mobilat si utilat.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Jacuzzi Mașină de spălat rufe Scară interioară Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte comună
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare