Casa de vacanta ,6 camere,zona Valcele

125.000 € (500 €/mp)
  • Valcele
  • ID proprietate: RMX10664
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă250 mp suprafaţa construită300 mp suprafaţa teren713 mp camere6 dormitoare5 etajeP+2E băi5 anul construcţiei2007 tip imobilcase actualizat la19.07.2018

Descriere


RE/MAX Central ofera spre vanzare casa de vacanta in localitatea Valcele,judetul Covasna,pozitionata intr-o zona usor accesibila din strada principala,pe colina unui deal ,lucru care ofera intimitatea si linistea de care ai nevoie pentru a te relaxa si te deconecta de problemele cotidiene.
Localitatea beneficiaza ce un centru Spa cu ape minerale. Această apă minerală se poate folosi în cura internă pentru ameliorarea simptomelor bolilor aparatului digestiv și renal. Băile carbogazoase sunt indicate pentru tratarea afecțiunilor cardio-vasculare, a bolilor vasculare periferice, a hipertensiunii arteriale, a cardiopatiei ischemice cât și la tratarea afecțiunilor aparatului locomotor.
Proprietatea este construita pe o structura solida,de caramida,cu acoperis de tigla,este alcatuita din living spatios la parter si unul la etaj,5 camere ,5 bai si o bucatarie,foisor in curte si curte generoasa.Casa este incalzita cu centrala proprie,pe lemne,este izolata termic cu polistiren de 10 cm si tencuiala decorativa.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă CATV Curent Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aragaz Frigider Scară interioară Sistem de alarmă
Alte spaţii
Curte
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare