Casa cu teren de 810 mp in zona Cantemir

105.000 € (1.010 €/mp)
  • Oradea, Cantemir
  • ID proprietate: RMX11794
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă104 mp suprafaţa construită130 mp suprafaţa teren810 mp camere3 dormitoare2 etajeP băi2 anul construcţiei1964 tip imobilcase actualizat la19.06.2018

Descriere


Compania de Consultanta Imobiliara RE/MAX Joy va prezinta spre vanzare o casa cu 3 camere pe Strada Nojoridului amplasata pe un TEREN de 810 mp aflata la 100 metri distanta de Bulevardul Cantemir si la mai putin de 500 metri de Lotus Center.

In prezent, pe acest teren se afla o casa de 130 mp ( 104 mp/ utili), un garaj spatios, anexe pentru depozitare, o curte si o gradina. Frontul stradal este de 18 m. Ca destinatie rezidentiala, proprietatea necesita imbunatatiri majore. Pe de alta parte, pozitionarea ei in aproprierea unui bulevard intens circulat in acelasi timp ferita de galagia traficului intens, o face perfecta pentru construirea unui cochet spatiu comercial, un atelier auto, o spalatorie auto, spatii pentru birouri. sau folosita simpla ca locuinta, unde va puteti bucura de o gradina mare si generoasa. Depinde de prioritatile dumneavoastra.

Cu putina imaginatie, aceasta gradina se poate transforma in cel mai bun loc pentru relaxare. Spatiul e numai bun pentru construirea unei piscine si plantarea unor pomi fructiferi sau ornamentali de jur imprejur, de care sa legati un hamac unde sa stati vara la soare in zilele libere, intrucat este o zona vizitata de razele acestuia pe tot parcursul zilei. De asemenea, nu exclude nici plantarea legumelor de catre acele persoane care viseaza la gradina lor bio.

Casa este racordata la reteaua de apa si canalizare a orasului. Dispune de incalzire centrala proprie cu posibilitate de racordare la reteaua de gaze a orasului.

Daca vedeti aceasta proprietate ca oportunitatea ce poate fi transformata in visul de mult dorit, va asteptam la vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Curte Grădină
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare