Casă cu destinatii multiple: rezidential, comercial, clinica

359.000 € (1.065 €/mp)
  • Floresti
  • ID proprietate: RMX12863
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă337 mp suprafaţa construită406 mp suprafaţa teren1000 mp camere10 dormitoare3 etajeP+1E+M băi6 anul construcţiei2009 tip imobilcase actualizat la04.07.2018

Descriere


RE/MAX Invest va propune la vanzare, in exclusivitate, cu comision 0 %, o proprietate, compusa din doua corpuri, situata intr-una dintre cele mai cautate zone ale Florestiului. Aceasta proprietate poate fi cu usurinta recomandata pentru destinatii mixte: locuinta, clinica medicala, spatiu cu destinatie de unitate de invatamant,gradinita, sediu de firma.

Vila unifamiliala, cu o suprafata utila de 210 mp, situata pe un teren de 1000 mp, constructie solida, cu garaj la parter si cu o terasa larga orientata spre sud, pune la dispozitia proprietarului incaperi destinate tuturor activitatilor zilnice, incaperi dispuse pe un regim de inaltime P+M.
Cele trei dormitoare de la mansarda sunt astfel dispuse incat orice membru al familiei se poate odihni in liniste. Dormitoarele sunt deservite de doua bai, cel matrimonial cu baia proprie, iar fiecare dintre ele au iesire pe balcon. Din biroul alaturat se face accesul in zona de divertisment, o incapere situata deasupra garajului, destinata relaxarii si bunei dispozitii.
In zona de zi de la parter se afla bucataria, livingul, grupul sanitar pentru oaspeti, un birou si doua debarale. Din living si bucatarie este acces pe tereasa de 27 mp si in continuare pe gazonul natural.

Curtea, libera, cu poarta actionata prin telecomanda, este partial pavata, ofera posibilitate de parcare pentru 4-5 masini, toate acestea fiind bine incadrate de vegetatia matura ce completeaza in mod armonios intregul tablou al proprietatii.
Al doilea corp al proprietatii, cu suprafata utila de 127 mp, regim de inaltime P+M, este utilizat ca spatiu comercial, este compartimentat in 12 incaperi diferite ca suprafata, iar venitul obtinut din chiria aferenta asigura cu succes intretinerea proprietatii. Beneficiaza de 3 locuri de parcare situate in fata imobilului.
Va invit cu drag la vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Frigider Mașină de spălat vase Scară interioară
Alte spaţii
Curte Grădină Pivniță
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare