Casă cu curte proprie zona Schei

87.000 €
  • Brasov, Brasovul Vechi
  • ID proprietate: RMX15936
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă69 mp suprafaţa construită85 mp suprafaţa teren110 mp camere4 dormitoare2 etaje1S+D+P+1E+Pod băi2 anul construcţiei1958 tip imobilcase actualizat la08.08.2018

Descriere


Daca sunteti din Brasov sau sunteti doar turisti in cautarea unei proprietati de vacanta, poate ati auzit de Vestita Scoala Romaneasca,de Troite,si de vestita locatie "Pietrele lui Solomon" unde, an de an se organizeaza Parada Junilor ,o sarbatoare spun eu, unica in tara si de unde scheienii imbracati in porturile poulare traditionale coboara calare pana in Piata Sfatului din Brasov loc in care fac o arta in aruncarea buzduganelor.
Pe aceasta strada care duce la Pietrele lui Solomon, o casa cu o panorama frumoasa isi asteapta noii proprietari ,care se vor putea bucura de liniste si de aerul curat din zona Scheii Brasovului.
Casa este renovata in anul 2000 , are o curte proprie, este drept nu foarte mare dar suficienta sa va puteti savura cafeaua de dimineata si va puteti petrece serile de vara cu familia si prietenii si sa aveti intimitatea dorita .
Aceasta proprietate este compusa din demisol plus parter , are pod si configurarea ei actuala este foarte utila unei familii sau oaspetilor care vor sa admire natura si sa faca o plimbare pe Drumul Vechi pana in Poiana Brasov.
La demisol avem o camera care acum functioneaza ca si birou,avem WC de serviciu,iar la parter hol, bucatarie open space cu un mic salon ,2 dormitoare, plus o baie cu cada.
Daca vreti sa savurati linistea,pe o scara retractabila se poate ajunge in podul casei,si daca se doreste se poate inalta inca un etaj.
Pentru detalii si vizionari va rog sa ma sunati telefonic.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare