Casă cu 4 camere în Chinteni

89.000 € (742 €/mp)
  • Chinteni
  • ID proprietate: RMX7843

Caracteristici


suprafaţa utilă120 mp suprafaţa construită170 mp suprafaţa teren665 mp camere4 dormitoare3 etajeP+M băi2 anul construcţiei2016 tip imobilcase actualizat la21.08.2017

Descriere


RE/MAX Premium oferă spre vânzare o casă foarte frumoasă în Chinteni.
Casa are bransamente la utilitati, cu contorizari individuale: apa, gaz, curent electric, retea de cablu tv si internet prin fibra optica, sistem de alarma, interfon pentru acces pietonal.
Casa individuala este pe doua nivele P+M, cu suprafata construita de 170mp, are suprafata utila de 120mp si 25 mp de terasa. Parterul este compus din: living, bucatarie, baie, debara, camera tehnica, hol, terasa. La mansarda sunt 3 dormitoare, hol si o baie spatioasa.
Casa cu eficienta energetica ridicata, creata cu scopul de a reduce semnificativ costurile cu intretinerea, avand fundatie din beton armat, structura din cadre din lemn, termoizolatie exterioara si interioara, tamplarie termopan, CT si calorifere..
Situata in zona centrala este foarte aproape de statia de bus CTP.
Suprafata de teren este de 665mp si 100mp cota de drum incinta privata.
Finisajele exterioare sunt de calitate superioara, tencuiala decorativa combinata cu lambriu din lemn, terasa generoasa de tip decking si pergola din lemn.
Casa are acces facil direct din drum public, alee si locuri de parcare pavate, gazon, imprejmuire cu gard, poarta de acces.
Sunt 3 case identice din care 2 sunt vândute,iar finalizarea celei dea 3 a va fi în luna august.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare