Casa 4 camere, 120mp, 250mp teren, Sanpetru

85.000 € (708 €/mp)
  • Sanpetru
  • ID proprietate: RMX11133
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă120 mp suprafaţa construită140 mp suprafaţa teren250 mp suprafaţa curte250 mp camere4 dormitoare3 etajeP+1E+Pod băi2 anul construcţiei2017 tip imobilcase actualizat la12.07.2018

Descriere


Bonne Vie Residence : La vie est faite de petits bonheurs. - Viata este alcatuita din micile placeri.

Vacanta la o statiune este relaxanta, frumoasa si comoda.

Imaginați-vă că trăiți într-o stațiune tot timpul, cu tot ce aveți nevoie într-un singur loc!

La Bonne Vie, oferim case în stil occidental pentru familii la inceput de drum si nu numai.

Amplasat intr-o zona pitoreasca a comunei Sanpetru, la numai 500 de metri de rezervatia naturala Lempes, complexul Bonne Vie ofera un peisaj majestos, si o ambianta perfecta pentru cei care isi doresc o casa aproape de oras dar in acelasi timp, linistea si aerul curat.

Direct dezvoltator, va oferim spre vanzare casa, tip triplex, construita pe un teren drept de 250 mp avand amprenta la sol de 75 mp. Regimul de inaltime al proprietatii este de P+M, compusa din 4 camere,3 dressing-uri, 2 bai, bucatarie, loc de luat masa si are o structura total decomandata.

Costructia este solida avand structura de rezistenta alcatuita din fundatie de beton armat, stalpi si grinzi de beton, peretii exteriori si interiori fiind din caramida termoizolanta Siceram, iar acoperisul este din tigla mediteraneana. Incalzirea este asigurata de centrala termica pe gaz Vissmann, termopane Ramplast 4 camere LOW-E (duce la obtinerea unui coeficient de transfer termic redus de pana la 1,24 W/m2K), termosistem 10 cm EPS 80, tencuiala din nisip si ciment (fara rigips), pereti tencuiti manual şi finisaj cu vopsea lavabila, finisaje la alegerea cumpărătorului în bugetul oferit.

Curtea este aerisita si cu acces auto

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Curte Grădină WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare