Cartier NOU | PENTHOUSE | 0% Comision | Direct dezvoltator

46.000 € (947 €/mp)
  • Sibiu, Terezian
  • ID proprietate: RMX16212
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă48.58 mp suprafaţa construită108.56 mp camere2 dormitoare1 etaje4 / P+3E+4R băi1 anul construcţiei2018 tip imobilapartamente disponibilitate2018 actualizat la14.06.2018

Descriere


Investiție excelentă și un cămin cu o arhitectură deosebită!

Cel mai nou ansamblu rezidențial din Sibiu, construit într-o zonă liniștită, cu un potențial de dezvoltare impresionant, chiar pe teritoriul orașului, este disponibil ACUM, direct de la dezvoltator, cu COMISION ZERO. Un număr limitat de apartamente, cu o compartimentare modernă, o terasă uriașă, în configurație de tip PENTHOUSE, pot fi cumpărate la prețuri incredibile. Este ocazia perfectă pentru a vă muta cu familia într-o locuință nouă sau pentru o investiție pe termen lung.

Noul cartier se dezvoltă chiar în Sibiu, la doar 10 minute de centru, într-o zonă rezidențială, formată preponderent din locuințe private, case și vile, cu acces facil la mijloace de transport, cu o infrastructură rutieră bine dezvoltată. Blocurile au o structură P + 3 + etaj retras, cu o arhitectură modernă, cu o volumetrie îndrăzneață, care oferă un avantaj viitorilor proprietari printr-o compartimentare pragmatică și în același timp elegantă. Toate apartamentele sunt decomandate și pot fi compartimentate GRATUIT după preferințele proprietarilor. Balcoanele și terasele sunt oferite, de asemenea, BONUS, fără să fie incluse în suprafața utilă plătită, iar fiecare locuință va avea INCLUS un loc de parcare. Accesul este securizat în fiecare bloc, cu interfon.

Calitatea construcțiilor este una de nivel ridicat, fiind utilizate doar materiale și componente ale mărcilor recunoscute (cărămidă POROTHERM, ferestre REHAU etc.). Dezvoltatorul are o experiență impresionantă și o reputație impecabilă în piața imobiliară din Sibiu.

Apartamentul cu 2 camere și terasă este un veritabil PENTHOUSE, cu o terasă generoasă, ce poate fi transformată în loc de relaxare sau petreceri cu prietenii. Suprafața terasei este aproape cât cea a apartamentului, astfel că poate fi folosită și pentru depozitarea bicicletelor sau altor obiecte casnice, unelte, jucării etc. Accesul pe terasă se face atât din living, cât și din dormitor, în timp ce balconul este atașat bucătăriei. În total, acest penthouse oferă proprietarilor o suprafață totală de peste 90 de metri pătrați, la un cost pe metru pătrat de aproximativ 500 euro.

Paleta de apartamente din acest ansamblu este potrivită pentru toate gusturile:
Lista de apartamente disponibile:

Apartament - 2 camere cu balcon - 44 mp utili - 35.500 euro
Apartament - 2 camere cu balcon - 48,02 mp utili - 38.500 euro
Apartament - 2 camere cu balcon - 50,44 mp utili - 40.500 euro
Apartament - 2 camere cu balcon + terasă - 48,58 mp utili + terasă plus balcon 41,5 mp - 46.000 euro
Apartament - 2 camere cu balcon plus 2 terase - 51,82 mp + terase 40,66 mp - 49.000 euro
Apartament - 3 camere cu balcon - 68,4 mp - 53.500 mp
Apartament - 3 camere cu balcon - 70,1 mp - 55.000 mp

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare