Cabana de vanzare, Valea Draganului

64.000 € (520 €/mp)
  • Valea Draganului
  • ID proprietate: RMX10400
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă123 mp suprafaţa construită146 mp suprafaţa teren6966 mp camere6 dormitoare3 etajeP+M băi1 anul construcţiei2003 tip imobilcase actualizat la13.07.2018

Descriere


RE/MAX Best ofera spre vanzare o proprietate unica; o cabana situata intr-o zona deosebita in localitatea Valea Draganului, judetul Cluj; la 70 km de Cluj-Napoca si la 90 km de Oradea. Barajul Dragan, care se afla la doar 18 km, cat si intreaga zona, Valea Draganului, incorporeaza istoria cu elemente pitoresti, astfel locul in care e amplasata cabana este mai mult decat o simpla locatie turistica. Constructia, din anul 2003, este realizata din bca, cu o suprafata utila de 123 mp. Cabana dispune de un regim de inaltime P+M fiind compusa la parter din; doua camere de zi, o bucatarie, o baie cu dus si un hol deschis cu o camera generoasa de luat masa si pentru diverse activitati. La etaj, imobilul dispune de trei dormitoare decomandate si un balcon. Confortul termic este asigurat; imobilul este izolat, dispune de incalzire proprie (proiect semineu, calorifere, boiler electric), geamuri termopan, iar acoperisul este complet nou, din tabla bilka. Cabana dispune de curent trifazic.
Atuul major al locatiei il reprezinta terenul aferent din jurul acesteia, cu un front stradal de 60 m, accesul facandu-se din DJ764B. Suprafata terenului este de 6966 mp, oferind astfel oportunitatea desfasurarii diverselor activitati (agricole, de agreement etc.), precum si spatiul in care este pozitionat garajul, cu o suprafata de 21 mp. Aceasta curte generoasa ofera conditiile necesare petrecerii timpului liber dispunand de un foisor/terasa cabanei in apropierea caruia este construit si un grill. Accesul pe terasa este realizat atat din locuinta cat si dinspre gradina. Terenul este imprejmuit si dispune de fosa septica. Accesul destinatiei este facil si sigur, drumul fiind asfaltat.
Asadar, panorama deosebita a zonei, localizarea imediata si facila, precum si dotarea cu toate utilitatiile necesare vin in sustinerea ideii unei investitii convenabile atat pe plan personal, fiind locul ideal de petrecere a timpului liber, cat si in plan profesional, definind un potential bussinnes, din punct de vedere turistic.
In vecinatate se afla pensiunea Victoria, restaurantul La Truman, precum si diverse hoteluri.
Pentru mai multe detalii si pentru o posibila vizionare astept sa ma contactati.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă CATV Curent Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aragaz Frigider Scară interioară Șemineu TV
Alte spaţii
Curte Grădină
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare