Spatiu productie, teren intravilan 30.000 m.p.

800.000 € (54 €/mp)
  • Cristuru Secuiesc, Central
  • ID proprietate: RMX10473
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă14911 mp suprafaţa construită14911 mp suprafaţa teren30000 mp camere14 etajeParter / P băi4 tip imobilspatii-industriale actualizat la16.11.2017

Descriere


RE/MAX Infinity va prezintă în EXCLUSIVITATE cu comision 0%, spre vânzare un spatiu de productie/depozitare. În cele 13 hale amenajate și dotate corespunzător scopului de a produce ciuperci comestibile, se cultiva în principal soiul Champignon (Agaricus bisporus) dar și soiurile Pleurotus ostreatus și Shiitake (Lentinus edodes).Halele sunt situate pe un teren intravilan, cu o suprafața de 30.000 m.p. la drumul principal în Cristuru Secuiesc, jud.Harghita. Capacitatea de producție depășește 120 tone lunar.

Proprietatea dispune de multiple beneficii, dintre care amintim: Sistem supraveghere video, sisteme de încălzire și de climatizare proprii pentru asigurarea condițiilor de mediu pentru culturi în halele de producție, depozit frigorific, toate utilitățile, acces TIR, acces auto, parcare privata, curte interioara, deschidere la strada, curent trifazic, încălzire cu centrala termica și calorifere, spatii de birouri, grupuri sanitare pentru birouri dar și separat pentru angajați, vestiare și sala de mese.


Prețul de vânzare este de 800.000 Euro, Comision 0% pentru cumparator.
Pentru mai multe poze, informații sau vizionari nu ezitați sa ma contactați.

Facilităţi


Utilităţi generale
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Irigații
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare