Brancoveanu, 4 camere, la cel mai bun pret, aproape de parc si metrou

380 €/lună (5 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Brancoveanu
  • ID proprietate: RMX5247
Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă80 mp suprafaţa construită90 mp camere4 dormitoare3 etaje5 / P+10E băi2 anul construcţiei1980 tip imobilapartamente actualizat la09.07.2018

Descriere


Va prezentam un apartament cu 4 camere, situat intr-o zona frumoasa, între gurile de metrou Brancoveanu si Piata Sudului, aproape de parcul Tineretului si Scoala de Politie. Interiorul dezvaluie un spatiu amenajat practic, cu modificari utile ale spatiilor de depozitare, fiind compus din: living, 2 dormitoare, 1 birou, 2 bai si bucatarie moderna cu finisaje de calitate.
Incalzirea se face cu centrala termica proprie, racordata la calorifere din aluminiu. Ferestrele au tamplarie PVC cu geamuri termopan, cu orientare catre sud, oferind multa lumina apartamentului pe tot parcursul zilei, foarte benefic mai ales iarna. Daca se doreste o atmosfera racoritoare in zilele de vara, instalatia de Aer Conditionat va rezolva imediat situatia.
Vederea este in totalitate spre spatele blocului, ferita de zgomotul traficului rutier, unde exista si un mini parculet cu locuri de joaca pentru copii. Blocul in care se afla apartamentul este curat, cu contorizare individuala pentru fiecare apartament. Daca doriti sa mergeti la shopping exista in apropiere Sun Plaza Mall iar pentru cosul zilnic alte minimarket-uri localizate in zona, precum si piata agroalimentara Pta. Sudului.
Parcul Tineretului, completat de parcul Copilului, ofera clipe de distractie si relaxare cu familia sau prietenii, la o distanta de 10 minute de mers pe jos.
Locatia ofera multe avantaje si apartamentul se poate locui imediat.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase
Alte spaţii
Debara Lift WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare