Birouri reprezentative in Business Center.

1.000 €/lună (5 €/lună/mp)
  • Brasov, Vlahuta
  • ID proprietate: RMX2837
Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă188 mp suprafaţa construită200 mp camere1 etaje8 / P+8E+9Th băi1 anul construcţiei2005 tip imobilbirouri actualizat la30.10.2017

Descriere


RE/MAX Central propune pentru inchiriat un spatiu de birou cu o pozitie avantajoasa, situat la ultimul etaj,opt, al unui imobil de birouri modern, situat intr-o zona centrala a orasului Brasov, aproape de Centrul Civic, cu acces direct spre si dinspre toate zonele, atat pietonal, auto cat si cu mijloace de transport in comun, statia de autobuz aflandu-se chiar langa cladire.
Fatada cortina a cladirii confera acesteia un aer modern, un loc unde afacerea dumneavoastra beneficiaza de o imagine maxima in fata clientilor dar si un mediu de business motivant pentru angajatii companiei. Spatiul este de tip open space, are grup sanitar inclus, iar pentru orice compartimentare sau amenajari proprietarul este deschis la orice fel de discutii, bineinteles in anumite conditii de pret si de perioada de contractare.
Pentru mai multe detalii si eventuale vizionari va stam la dispozitie atat la numerele de telefon cat si adresele de e-mail afisate.

Facilităţi


Utilităţi generale
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare