Birouri reprezentative in Business Center.

1.080 €/lună (8 €/lună/mp)
  • Brasov, Vlahuta
  • ID proprietate: RMX13977

Caracteristici


suprafaţa utilă135 mp suprafaţa construită145 mp camere1 etaje9 / 1S+P+9E+10R băi2 anul construcţiei2007 tip imobilbirouri actualizat la03.07.2018

Descriere


RE/MAX Central propune pentru inchiriat un spatiu de birou cu o pozitie privilegiata, situat la ultimul etaj,noua, al unui imobil de birouri modern, situat intr-o zona centrala a orasului Brasov, aproape de Centrul Civic, cu acces direct spre si dinspre toate zonele, atat pietonal, auto cat si cu mijloace de transport in comun, statia de autobuz aflandu-se chiar langa cladire.
Fatada cortina a cladirii confera acesteia un aer modern, un loc unde afacerea dumneavoastra beneficiaza de o imagine maxima in fata clientilor dar si un mediu de business motivant pentru angajatii companiei. Spatiul este de tip open space, are grup sanitar si chicineta incluse, iar pentru orice compartimentare sau amenajari proprietarul este deschis la orice fel de discutii, bineinteles in anumite conditii de pret si de perioada de contractare. In momentul de fata interioarele sunt in curs de amenajare, pardoseala va fi de tip suspendata acoperita cu mocheta de trafic greu, tavan fals cu corpuri de iluminat incastrate, pereti albi si cu instalatii de iluminat, curenti tari si slabi, etc deja preinstalate. In functie de preferintele viitorilor utilizatori ai birourilor se mai pot opera cateva modificari si personalizare.
Suprafata minima de inchiriat este de 135 mp.
Fiecare parte dispune si de terasa proprie exterioara in suprafata de aproximativ 50 mp.
Teremenul de predare al birourilor este cel tarziu la 15 Mai 2018.
O parte din fotografii sunt cu titlu informativ spatiul aflandu-se in curs de amenajare.
Pentru mai multe detalii si eventuale vizionari ne puteti contacta la numerele de telefon sau adresele de e-mail afisate.

Facilităţi


Utilităţi generale
Internet Telefon
Dotări imobil
Pază permanentă
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare