RE/MAX Freedom Group

Consilierul dumneavoastră imobiliar de încredere

Bucuresti
bd. Nicolae Titulescu nr. 64, bl. 24A, sector 1

0371302900
freedom.bucuresti@remax.ro
freedom.remax

RE/MAX Freedom Group

Despre noi


RE/MAX Freedom Group este o companie de consultanță imobiliară full-service, operată independent.

RE/MAX este cea mai mare companie de consultanță imobiliară din lume și cea mai mare franciză imobiliară, locul 5 în lume dintre toate afacerile în franciză. Cele mai multe proprietăți din lume sunt tranzacționate prin intermediul RE/MAX. Peste 120.000 consultanți în peste 100 de țări. În Europa – peste 20.000 consultanți în 35 țări. În România – peste 200 consultanți.

Specializarea principală a RE/MAX este pe segmentul de rezidențial - piața secundară/revânzare, însă serviciile oferite de către RE/MAX Freedom Group se întind pe mai multe arii - de la administrarea proprietăților și până la oferirea accesului la oportunități investiționale în România și în străinătate.

RE/MAX Freedom Group lucrează pentru vânzători doar în sistem de reprezentare exclusivă, cu un comision "zero" la cumpărător, având deschidere la colaborări și evitând conflictul de interese prin reprezentarea unei singure părți în tranzacție.

Reprezentarea exclusivă este acea formă de colaborare între o agenție imobiliară și clientul acesteia, în care prestatorul serviciului reprezintă exclusiv interesele clientului sau într-un demers de tranzacționare, depunând toate diligențele de poziționare, marketing și negociere necesare și colaborând cu orice altă agenție din piața pe care o poate cointeresa financiar pentru a identifica o contraparte în tranzacție, evitând prin necomisionarea părții nereprezentate de către prestator conflictul de interese și facilitând implicit tranzacționarea în cei mai potriviți termeni pentru clientul său.