Birou in vila, parter inalt, Casin - Sandu Aldea

950 €/lună (13 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Casin
  • ID proprietate: RMX15970

Caracteristici


suprafaţa utilă76 mp camere3 etajeParter / D+P+3E băi1 anul construcţiei2008 tip imobilbirouri disponibilitate01.07.2018 actualizat la23.07.2018

Descriere


Va recomand vizionarea acestei proprietati pentru frumusetea si linistea strazii pe care vila se gaseste, precum si pentru eleganta, siguranta si confortul spatiului interior. Este ideal pentru acomodarea companiilor cu activitate de consultanta sau advertising.

Imobilul este recent reconsolidat si izolat, regim D+P+2. Apartamentul se afla la parter (inalt) si beneficiaza de intrare separata. Finisajele originale se imbina placut cu cele moderne pentru a asigura un echilibru intre estetic si functionalitate. Pentru organizarea activitatii de birou aveti la dispozitie 3 incaperi luminoase si o terasa pentru recreere. Grup sanitar propriu. Utilitatile sunt contorizate separat si datorita bunei performante energetice, costurile sunt minimale. Multiple solutii de parcare pe strada. Restaurante cu diverse specifice aflate in proximitate, Piata Domenii, acces metrou 1 Mai.

Disponibil incepand cu 20.06 - 01.07.2018. Spatiul se preda improspatat, nemobilat.

Pentru orice informatie suplimentara sau programarea unei vizionari, va rog sa ma contactati. Multumesc!

Facilităţi


Utilităţi generale
Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare