Duplex One Herastrau Platza

499.000 € (3.041 €/mp) + 19% TVA
  • Bucuresti, Herastrau
  • ID proprietate: RMX10890
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă164.1 mp suprafaţa construită201.1 mp camere4 dormitoare3 etaje8+9 / 1S+D+P+9E+10R băi3 anul construcţiei2018 tip imobilapartamente actualizat la20.07.2018

Descriere


Agentia RE/MAX Estates va propune spre achizitie un duplex, cu o compartimentare foarte bine gandita, unde finisajele premium fac diferenta.
Complexul in care se afla acest duplex se anunta a fi printre cele mai de succes si cautate din zona de Nord, oferind finisaje de calitate superioara si un design deosebit : fatada ventilata, tamplarie Schuco, cu rupere punte termica si pereti cortina, obiecte sanitare Villeroy& Boch, parchet triplustratificat din Italia, incalzire in pardoseala, climatizare Daikin cu sistem VRV.
Complexul ofera un spatiu de joaca amenajat pentru copii si o zona verde pentru relaxare. Este situat la doar 5 minute de mers pe jos de metroul Aurel Vlaicu si la 10 minute de parcul Herastrau.
Duplexul dispune de doua locuri de parcare in subteran, fiecare fiind la pretul de 20.000 Euro + Tva
Pentru o prezentare completa a spatiilor de locuit, finisajelor de inalta calitate si a intregului concept, nu ezitati sa ne apelati.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Pază permanentă Spații agrement Videointerfon
Dotări
Scară interioară Sistem de alarmă
Alte spaţii
Curte comună Grădină Irigații Lift WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare