Apartamente Lux, Dobrogeanu Gherea

75.000 € (1.500 €/mp)
  • Brasov, Centrul Istoric
  • ID proprietate: RMX569
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă50 mp camere2 dormitoare1 etajeDemisol+Parter+1+2+Mansarda / D+P+M băi1 anul construcţiei2015 tip imobilapartamente actualizat la20.03.2018

Descriere


Agentia RE/MAX Central va propune spre vanzare apartamente cu 2 si 3 camere in cel mai nou complex rezidential din Centrul Istoric al Brasovului, in imediata apropiere a magazinului Star. Imobilul este compus din D+P+2E+M1+M2, accesul intre etaje realizandu-se prin intermediul unui ascensor marca Elmas, modern si silentios, generatie 2015.
Apartamentele dispun de suprafete cuprinse intre 50 si 100 mp utili plus terase. Toate apartamentele detin loc de parcare exterior.
Accesul in bloc este securizat si pentru ca stim cat de important e sa fii independent atunci cand vine vorba de bugetul tau, fiecare apartament nou e prevazut cu centrala termica proprie ce asigura incalzirea si apa calda menajera. Imobilul este construit din caramaida, dipune de finisaje interioare de lux, dintre care amintim: geamuri termopan “Gealan”, gresie portelanata (import italia), parchet masiv din stejar triplu stratificat, balcon din sticla clara pentru a nu obtura vederea spre oras din interiorul apartamentului, mocheta import germania, lift.
Dupa predarea la cheie nu se percep taxe de management imobiliar, administrarea spatiilor comune fiind asigurata de catre viitoarea Asociatie de Proprietari a proiectului nostru. Clientii proiectului vor beneficia de consultanta aftersales in perioada termenelor de garantie cat si in afara acestora pentru orice solicitari legate de garantii si servicii aferente apartamentelor din complex.
Vecinatati: Imobilul este situat in zona exclusivista a Brasovului, la 5 minute de mers pe jos intalnim unele dintre cele mai renumite obiective ale Brasovului cum ar fi: Poarta Ecaterina, care a fost construita pentru a facilita accesul scheienilor în Brasov, la mijlocul laturii dintre Bastionul Tesaorilor si cel al Fierarilor, pe locul unei vechi porti din veacul al XIV-lea sau al XV-lea.. În 1559 a fost ridicat si turnul portii, care se vede si astazi. De forma patrata, pe trei nivele, constructia are în partea superioara patru turnulete ce simbolizau „Jus Gladii”, un privilegiu medieval care dadea conducatorilor brasoveni dreptul de a aplica pedeapsa suprema.
Datorita pozitiei in care este situat imobilul toate obiectivele turistice se afla la distanta de mers pe jos. Mergem impreuna pana in Piata Sfatului care este probabil cel mai cunoscut si cel mai vizitat loc din oras, fiind frecventat atât de turisti cât si de localnici pentru care reprezinta un loc de relaxare si punct de intalnire intre prieteni. In mod frecvent aici sunt organizate diverse evenimente cultural artistice, concerte în aer liber sau târguri tematice. De asemenea, Piata Sfatului este punctul central de plecare spre cele mai multe obiective turistice din Brasov cum ar fi Biserica Neagra, Turnul Alb, Turnul Negru, Bastioanele vechii cetati, Strada Sforii, vechile ziduri ale cetatii de sub Tâmpa.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Lift
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare