Apartament unicat, randament investitional 9 %

195.000 € (1.598 €/mp)
  • Bucuresti, Cismigiu
  • ID proprietate: RMX10989
Comision 0% Exclusivitate

Video


Caracteristici


suprafaţa utilă122 mp suprafaţa construită144 mp camere4 dormitoare2 etaje6 / P+6E băi2 anul construcţiei1940 tip imobilapartamente actualizat la07.08.2018

Descriere


RE/MAX Freedom Group va prezinta un apartament inchiriat in prezent cu un randament anual de 8-9 % !
Se vinde doar in conditiile pastrarii chiriasului pana cel putin in 2020 si este disponibil pentru vizionare actualmente doar pentru investitori motivati. Optional, apartamentul se poate vinde mobilat.

Localizat in zona centrala, in vecinatatea hotelului Novotel de pe Calea Victoriei si foarte aproape de Universitate, apartamentul reprezentat de RE/MAX Freedom Group beneficiaza de un amplasament ideal pentru a va bucura din plin de punctele de interes turistice, culturale, de recreere, de shopping si nu numai, in centrul Bucurestiului, pe strada Matei Millo, in apropiere de Capsa si de Casa Armatei.

Inca de la intrarea in apartament eleganta si bunul gust se fac remarcate, livingul spatios scaldat in lumina naturala imbina confortul unui “acasa” cu un stil luxuriant, inaltimea impresionanta a camerei de zi contribuind si aceasta la eleganta aprtamentului, totul intr-o maniera armonioasa.
Datorita unei compartimentari eficiente si adaptabile se pot accesa facil bucataria, master bedroom-ul cu baie proprie si cu intrare directa intr-un balcon generos. Apartamentul dispune, de asemenea, de un dressing care poate fi transformat cu usurinta intr-un dormitor, o baie de serviciu si un spatiu de depozitare. E un apartament foarte versatil, putand fi adaptat cu usurinta intre spatii cu 1, 2 sau 3 dormitoare cu vedere frumoasa.
Exista, totodata, posibilitatea de a accesa si liftul de serviciu printr-o usa speciala, care duce un etaj mai sus pe o terasa a blocului, generoasa, amanajabila si cu un mare potential, de unde se poate admira o panorama incantatoare. Atat de la terasa apartamentului cat si de pe terasa comuna a blocului se poate observa si impunatoarea constructie a Palatului Parlamentului.

Calitatea si modernitatea finisajelor, precum si atentia la detalii se incadreaza perfect cu standardele ridicate ale viitorilor proprietari ai acestui apartament de vis.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Jacuzzi Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase TV
Alte spaţii
Boxă la subsol Debara Lift WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare