Apartament ultramodern - Iancu Nicolae - 110 mp utili - sauna

1.400 €/lună (13 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Iancu Nicolae
  • ID proprietate: RMX17376

Caracteristici


suprafaţa utilă110 mp camere3 dormitoare2 etaje3 / P+10E băi3 anul construcţiei2014 tip imobilapartamente actualizat la18.07.2018

Descriere


Simplitate si confort. Culori desprinse din natura. Destindere. Acesta este stilul minimalist. Si acest tip de design interior se regaseste in acest apartament ultramodern. Indiferent de unde vii, acasa este locul in care vrei sa ai parte de oaza ta de liniste si de siguranta. Si acest spatiu de 110 mp utili, foarte bine compartimentat, iti ofera tot ceea ce ai nevoie pentru a te intoarce mereu cu drag in el. Daca vrei sa iti petreci seara acasa, gatind, ai tot ce iti trebuie in bucataria parca desprinsa dintr-un film futurist. In ceea ce priveste zona de noapte, te vei odihni ca si cum ai fi intr-o vacanta binemeritata. Fiecare element al acestei proprietati este gandit astfel incat sa-ti faca cu adevarat placere sa locuiesti acolo.
Localizarea acestui apartament, in zona Iancu Nicolae, ii faciliteaza accesul catre orice nevoie: mall-uri, aeroport, sali de fitness, scoli & gradinite, padure, parcuri, s.a.
Tot ceea ce este nevoie sa faci este sa ma suni si sa iti impachetezi garderoba sa te poti muta!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase TV
Alte spaţii
Boxă la subsol Lift Saună
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare