Apartament Superb Baneasa

415.000 € (2.257 €/mp) TVA inclus
  • Bucuresti, Herastrau
  • ID proprietate: RMX15006
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă183.87 mp camere5 dormitoare4 etaje4 / 1S+P+10E anul construcţiei2008 tip imobilapartamente actualizat la13.07.2018

Descriere


Avem placerea sa va prezentam un apartament, unde eleganta si rafinamentul sunt principalele calitati prin care se evidentiaza aceasta proprietate, un apartament luminos si eclectic, unde finisajele de inalta calitate sunt foarte bine puse in evidenta, printre acestea enumerandu-se:
- Parchet lemn masiv nuc, tamplerie interioara (usi glasvand) lemn masiv de nuc, pervaze nuc, piatra naturala, mozaic din piatra naturala
- Mobilier customizat realizat din lemn masiv, mdf, tapiserii de materiale naturale, sisteme Blum si Hafele, blaturi din granit
- Corpuri de iluminat cu led, aparataj Legrand
- Pereti despartitori din zidarie
- Fonoizolatie intre apartamente

Apartamentul se afla in complexul Phoenicia Luxury Apartments ****, unul dintre cele mai apreciate imobile din zona de Nord a Bucurestiului, la numai 400 de metri de parcul Herastrau.
Accesul poate fi facut din Bulevardul Aerogarii (o artera directa catre Soseaua Bucuresti Ploiesti / Centura / Aeroportul Otopeni sau catre centrul orasului facand legatura cu Strada Nicolae G. Caramfil) sau din Bulevardul Ficusului, direct pe langa parcul Herastrau.

In vecinatatea imediata se afla restaurante si baruri (50 de metri de apartament in cadrul Grand Hotel Phoenicia), Soseaua Nordului(1 km), Mega Image si LIDL (0.5km), Baneasa Mall (3km), Promenada Mall (1.5km), IKEA. In apropriere exista gradinite, licee, spitale, centre medicale, benzinarii si restaurante dar si statiile unor autobuze si tramvaie.

Acesta este construit pe cadre din beton armat, cu pereti din zidarie de cramida eficienta termic si beneficiaza de termoizolatie exterioara de 15 cm, tamplarie exterioara din aluminiu cu sticla termoizolanta low-e, lift si finisaje interioare si exterioare ale spatiilor comune de cea mai buna calitate (travertin, tencuiala decorativa, sticla securizata).
Apartamentul dispune de doua locuri de parcare supraterane, acestea fiind incluse in pret.

Pentru o prezentare generala a spatiilor de locuit si a conceptului deosebit, va invitam la vizionare.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon Pază permanentă Spații agrement Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase TV
Alte spaţii
Curte comună Irigații Lift WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare