Apartament spectaculos si exclusivist, ultracentral

350.000 € (2.215 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Ultracentral
  • ID proprietate: RMX7723

Caracteristici


suprafaţa utilă158 mp suprafaţa construită182 mp camere4 dormitoare3 etaje3 / 1S+P+4E băi2 anul construcţiei1925 tip imobilapartamente actualizat la06.11.2017

Descriere


RE/MAX Best va propune un apartamament situat la kilometrul 0 al Clujului, o proprietate rar intalnita pe piata imobiliara. Imobilul in care este amplasat apartamentul este unul din perioada interbelica avand un aer deosebit de placut dar in acelasi timp avand si utilitatea unui lift functional pentru un confort sporit. Apartamentul are o suprafata utila de 158 mp, impartiti in 3 dormitoare, 1 birou, o bucatarie separata si 2 bai, 1 camara si un loc depozitare, acesta fiind complet renovat la standarde inalte si in acelasi timp este si mobilat si utilat in stil minimalist. Odata cu apartamentul se vinde si o boxa de depozitare in subsolul blocului pentru a va depozita lucrurile mari.
Daca va doriti un apartament care sa va ofere confortul locatiei ultracentrale si in acelasi timp sa aveti tot confortul unui apartament de lux, aceasta este o proprietate care vi se potriveste. Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ma contactati.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe
Alte spaţii
Boxă la subsol Lift
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare