Apartament spatios si modern finisat in Dorobanti Capitale

1.190 €/lună (13 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Capitale
  • ID proprietate: RMX15771
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă94 mp suprafaţa construită120 mp suprafaţa curte20 mp camere3 dormitoare2 etaje2 / P+2E+M băi1 anul construcţiei1940 tip imobilapartamente actualizat la16.06.2018

Descriere


REMAX Estates, va ofera spre inchirirere un apartament intr-o zona selecta a Bucurestiului, si anume zona Dorobanti Capitale. Desi ultracentral, cu un acces rapid atat la Piata Victoriei cat si la Piata Dorobanti, apartamentul este situat intr-o zona linistita cu un trafic redus. Apartament are o suprafata utila de 95 mp si este compus din trei camere, un hol generos ce poate fi folosit in mod ideal ca receptie in cazul in care ar exista necesitatea unei receptii, o baie, o toaleta de serviciu, o bucatarie complet si nou echipata (cu plita pe gaz, cuptor electric, masina de spalat vase, dulapuri, o masuta de bar si un frigider cu 1/3 congelator), 2 balcoane si o terasa interioara acoperita si luminata.. In cele 3 camere exista aparate cu aer conditionat.
Apartamentul propriu-zis se afla la etajul intai intr-o vila P+1+mansarda. Intrarea in apartament se face accesand o scara interioara proprie, care la parter include dulapuri pentru garderoba de intrare.
La etaj se intra intr-un hol de primire, din care se acceseaza decomandat toate celelalte 3 incaperi precum si holul de serviciu, care uneste baia, toaleta, bucataria, frigiderul si terasa interioara.
Intregul apartament este complet renovat, instalatiile sanitare, de incalzire si electrice, fiind schimbate. Pardoseala este din parchet de stejar, holul, baile si bucataria placate cu gresie in model de lemn, iar pe pereti cu faianta digitala (conceputa si produsa in Romania, toate incaperile deja dotate cu corpuri de iluminat economice (LED). Consumul de apa, electric sau gaz sunt contorizate separat.
Camerele apartamentului sint interconectate cu cabluri de date pe fibra optica.
Usa de la intrare este legata de holul de intrare printr-un video-interfon. Doua incaperi la demisolul cladirii (10 + 5 mp ) completeaza oferta cu 2 spatii suplimentare. Prepararea apei calde menajere si a caldurii se realizeaza printr-o centrala termica noua pe gaz, in condensare.
Un apartament ideal atat pentru activitate de birou, cat si pentru o destinatie rezidentiala.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte comună WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare