Apartament spatios si elegant langa Grand Hotel Italia

650 €/lună (7 €/lună/mp)
  • Cluj-Napoca, Buna Ziua
  • ID proprietate: RMX4346
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă90 mp camere3 dormitoare2 etajeParter / 1S+P+4E băi2 anul construcţiei2006 tip imobilapartamente actualizat la07.09.2017

Descriere


Va prezint un apartament frumos, finisat si mobilat cu mult bun gust, situat in strada Trifoiului, la cateva minute de Grand Hotel Italia si de magazinul Lidl din cartierul Buna Ziua.
Apartamentul are o suprafata mai mult decat generoasa, cca 90 mp + 20 mp terasa, fiind compus dintr-un living de cca 30 mp, cu iesire pe terasa, bucatarie tip open space complet utilata si dotata cu vesnic binevenita camara, 2 dormitoare spatioase cu vedere spre curtea interioara a blocului si 2 bai moderne.
Printre avantajele acestui apartament vreau sa amintesc privelistea splendida asupra orasului, multiplele spatii de depozitare amplasate inteligent in toate locurile disponibile si, nu in ultimul rand, parcarea subterana.
De asemenea, important de precizat este ca exista un lift modern si incapator, care ajuta chiar daca apartamentul este situat la parter (un parter inalt, echivalent mai degraba cu un etaj 1, data fiind existenta parcarii subterane).
Intr-un cuvant, un apartament pentru pretentiosi, care merita vazut!
Apartamentul este disponibil atat pentru vanzare, cat si pentru inchiriere.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare