Apartament spatios, pozitie super, vedere. Comision 0%

80.000 € (777 €/mp)
  • Bucuresti, Ultracentral
  • ID proprietate: RMX17886
Exclusivitate

Video


Caracteristici


suprafaţa utilă103 mp suprafaţa construită120 mp camere4 dormitoare2 etaje4 / P+6E băi2 anul construcţiei1930 tip imobilapartamente actualizat la10.08.2018

Descriere


Apartamentul pe care compania de consultanta imobiliara RE/MAX Freedom Group (www.freedomgroup.ro) il are in reprezentare exclusiva, are 4 camere si este situat in imobilul de apartamente situat la intersectia strazilor Tudor Arghezi si Scoalei, langa parculetul Dobrogeanu-Gherea, imobil conceput în 1930 de vestitul arhitect Jean Monda, care a si locuit in acesta.

Proiectant a peste 30 de imobile elegante, cu o plastică reuşită, rezultatele evidente ale unui bun profesionist, ale unui om cu har, ca: Imobil de apartamente şi cinematograf Eforie - Strada Eforie 6, Imobil de apartamente si sala de spectacole Frascati - Calea Victoriei 3, Imobil de apartamente si cinematograf Studio - Bulevardul Gen. Gheorghe Magheru 29, Jean MONDA a lăsat în urmă o serie importantă de reședințe private, transformând definitiv imaginea Bucureștiului de la 1930 (până astăzi).

Imobilul de pe strada Tudor Arghezi este un volum elegant si curat care rezolva racordul dintre cele doua strazi intr-un mod “democratic, fiind aproape simetric fata de axul-bisectoare al intersectiei.
La nivelul demisolului si al parterului cladirea este tesita, iar la nivelurile superioare fatada este curbata pentru a sublinia intersectia. Registrul inferior al fatadelor este tributar Art-Deco-ului, prin braurile orizontale, portalul si usile de intrare exemplare pentru acest stil, in timp ce registrul compus din etajele 1-5 este aproape integral Modernist, cu vagi referinte Art-Deco (parapetii si peretii de despartire dintre balcoane). Ultimul etaj constituie un registru separat - un coronament modernist retras, subliniat intial de o copertina subtire din beton armat, curbata ca restul fatadei.

Pozitionat in zona centrala a Bucurestiului, apartamentul este unul spațios . Dispune de un balcon in care in fiecare dimineata te poti bucura de o cafea, admirand imprejurimile, ce are acces direct din camera centrala. Dormitoarele spatioase pot crea o oaza de relaxare. Una dintre cele 2 bai ale apartamentului are acces atat din living, cat si din holul comun a doua camere.
Spatios si ofertant, pozitionat exceptional si avand o vedere neobturata, apartamentul are potential atat pentru zona rezidentiala, cat si pentru pentru inchiriere pe termen lung sau pentru operare in regim hotelier (Booking/Airbnb), asa cum se poate viziona atat in clipul de prezentare, cat si in imaginile care sunt mai mult decat relevante.

Pretul la care este oferit acest apartament versatil este unul foarte ok pentru un apartament cu toate aceste beneficii si caracteristici, fiind achizitionabil doar cu plata cash.

Avem deschidere pentru colaborare cu alte agentii imobiliare, stimuland tranzactionarea acestei proprietati.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol Debara Lift WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare