Apartament spatios cu 3 camere, Peninsula Petricani

169.000 € (1.267 €/mp)
  • Bucuresti, Lacul Tei
  • ID proprietate: RMX8741
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă133.35 mp suprafaţa construită180 mp camere3 dormitoare2 etaje1 / 1S+P+3E băi2 anul construcţiei2008 tip imobilapartamente actualizat la24.07.2018

Descriere


V-ati dori sa va savurati cafeaua de dimineata pe o terasa spatioasa, cu o priveliste superba, intr-o liniste tulburata doar de trilul pasarilor care populeaza zona? Va invit sa cititi mai jos prezentarea unei proprietati care poate deveni locuinta ce va ofera linistea necesara dupa o zi de lucru, intr-un oras cu un nivel ridicat de poluare si trafic auto intens.

Zona este compusa din cateva constructii cu destinatie rezidentiala tip casa/vila si doua blocuri cu regim de inaltime P+3E. Imobilul dispune de izolatie termica pe intreaga fatada.

Apartamentul este situat la etajul 1 al unui imobil cu 3 etaje, situat in Peninsula Petricani. Din livingul spatios puteti admira lacul Tei si zona verde din jurul acestuia.

Apartamentul are o compartimentare practica:
- la intrarea in apartament exista un hol spatios ai carui pereti laterali sunt amenajati cu zone tip-dressing; din acest hol se poate accesa si spalatoria (o camera care este amenajata cu chiuveta si masina de spalat rufe);
- living-ul spatios se deschide intr-o terasa generoasa care ofera o priveliste superba catre lac;
- din living putem accesa atat cele 2 dormitoare, cat si bucataria si o baie comuna pentru zona de zi si unul dintre dormitoare; dormitorul matrimonial dispune de propria baie.

Apartamentul dispune de un loc de parcare in subteranul imobilului si de o boxa;
Interiorul apartamentului dispune de multiple spatii de depozitare.

Contorizarea consumului de utilitati este individuala iar din punct de vedere al confortului termic apartamentul dispune de centrala individuala si 3 aparate de aer conditionat.

Apartamentul se vinde mobilat si utilat.

Va invit cu drag la o vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider
Alte spaţii
Boxă la subsol Lift
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare