Apartament open space de vanzare, cartier Plopilor, comision 0%

150.000 € (1.282 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Plopilor
  • ID proprietate: RMX2072
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă117 mp suprafaţa construită125 mp camere2 dormitoare1 etaje3 / P+3E băi1 tip imobilapartamente actualizat la28.03.2018

Descriere


REMAX Best ofera spre vanzare apartament de 2 camere situat intr-un bloc nou, in cartierul Plopilor, la 3 minute de Parcul Central. Apartamentul dispune de foarte mult spatiu, avand o suprafata totala utila de 117 metri patrati, compartimentat astfel: 1 dormitor cu dressing incapator, living si bucatarie tip open space, o baie si un balcon deschis( 5 MP).
Imobilul este ultrafinisat, cu finisaje moderne, toate camerele fiind mobilate si utilate partial cu aparatura de ultima generatie. Acesta dispune si de loc de parcare. Desi blocul din care face parte apartamentul se afla la strada principala cu acces imediat la mijloacele de transport, locuinta nu este afectata de zgomotul urban datorita situarii sale spre curtea interioara.

Parerea agentului: Spatiul generos al apartamentului permite eventuala compartimentare suplimentara a acestuia cu ajutorul unor pereti falsi (investitie minima) in cazul in care viitorul proprietar doreste o camera suplimentara.
Pretul este negociabil in functie de modalitatea de plata. Pentru detalii va stau la dispozitie la numarul de telefon afisat!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Videointerfon
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe
Alte spaţii
Curte Lift
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare