Apartament NOU, Direct Dezvoltator, loc de joacă și loc de parcare

30.500 € (871 €/mp)
  • Sibiu, Sud
  • ID proprietate: RMX16211
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă35 mp suprafaţa construită46 mp camere2 dormitoare1 etaje1 / P+3E băi1 anul construcţiei2018 tip imobilapartamente actualizat la22.06.2018

Descriere


Apartament NOU, modern, într-un bloc cu o arhitectură deosebită, cu curte interioară, magazine la parter și acces rapid către oraș. Cumpărați acum cu un comision ZERO, direct de la dezvoltator, un apartament cu 2 camere, cu o suprafață de 46 de metri pătrați, cu un design unic și cu facilități pe care nu le mai găsiți la alte ansambluri. Curtea interioară va avea un loc de joacă pentru copii, care vor fi astfel protejați de trafic. De asemenea, cei aproximativ 400 de metri de curte comună vă vor oferi posibilitatea de relaxare departe de zgomotul orașului. Un loc de parcare GRATUIT, pe care îl primiți împreună cu apartamentul, și poziția foarte bună în cartier se adaugă la beneficiile acestui ansamblu.
Construcția este una solidă, realizată în parteneriuat cu cele mai bune firme: General Beton, cărămidă Porotherm, Siceram și Cemacom, geamuri termopan REHAU, cu 5 camere, din gama Briliant, centrale termice de la cele mai bune mărci, țiglă BRAMAC, sunt doar câteva din materialele utilizate, care cresc CONFORTUL proprietarilor.
Pe scurt, apartamentul pe care aveți ocazia să-l cumpărați acum are un spațiu de zi format din LIVING (sufragerie) și BUCĂTĂRIE de 19.80 metri pătrați, care poate fi compartimentat după bunul plac, un DORMITOR de 11,35 metri, o BAIE de 3,70 metri pătrați, la care se adaugă BALCONUL, la fel de mare, de 3,20 metri pătrați.
La momentul predării, apartamentul va avea dotările de bază, centrală termică, calorifere, mobilier baie (WC, lavoar), pereții gletuiți.
Ansamblul este prevăzut să fie finalizat, rapid, în ultima parte a acestui an.
Pentru cumpărare, puteți opta pentru plata integrală, la data semnării antecontractului: 30.500 euro, pentru apartamentele cu vedere spre curtea interioară sau 31.500 spre str. Tiberiu Ricci. Sunt disponibile facilități de plată cu rate la dezvoltator, Prima Casă, Credit Ipotecar.
Pentru cei care doresc alte suprafețe și un număr mai mare de camere, acestea sunt disponibile la cerere.
NOTĂ: Imaginile din anunț sunt folosite cu titlu de prezentare și NU reprezintă obligații contractuale. Toate schițele și planurile sunt doar reprezentări ale viitoarelor apartamente.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Spații agrement
Dotări
Alte spaţii
Curte comună
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare