Apartament - modern 3 camere de inchiriat

350 €/lună
  • Satu Mare, Semicentral
  • ID proprietate: RMX15000

Caracteristici


suprafaţa utilă148 mp camere3 dormitoare2 etaje3 / P+3E+M băi1 anul construcţiei2009 tip imobilapartamente actualizat la16.04.2018

Descriere


Re/Max Smart va propune spre inchiriere un apartament modern cu 3 camere in zona Centrala. Zona in care se afla imobilul este linistita, iar privelistea nu este obturata de alte blocuri oferind mult confort. Proprietatea este situata intr-un imobil nou, construit in 2009 fiind situat pe doua nivele si anume etajul 3 si mansarda pe o suprafata totala de 148mp.
Apartamentul are urmatoarea compartimentare: hol de intrare, bucatarie complet mobilata, si utilata, aer conditionat, baie prevazuta cu geam, dormitor cu iesire spre balcon, living si un dormitor spatios in mansarda. Totodata in folosinta apartamentului este pus la dispozitie in curtea interioara un loc de parcare, intrarea fiind conditionata de o poarta cu telecomanda.
Avand in vedere ca apartamentul este dotat cu toate cele necesare unui trai modern este ideal pentru orice familie si implicit pentru apartament de protocol.
Proprietatea este imediat ocupabila, la intocmirea contractului de inchiriere se percepe doua luni de garantie si se inchiriaza exclusiv pe minim 1 an.

Persoana de contact: Claudia - 0770 565 927

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare