Apartament lux cu panorama deosebita

62.000 € (517 €/mp)
  • Satu Mare, Micro 16
  • ID proprietate: RMX15381

Caracteristici


suprafaţa utilă120 mp camere4 dormitoare3 etaje8 / 1S+D+P+8E băi1 anul construcţiei1980 tip imobilapartamente actualizat la11.06.2018

Descriere


RE/MAX Smart va ofera spre vanzare apartament cu o panorama deosebita pentru familia ta .Apartamentul este situat la etajul 8 din 8 cu lift functional, scara interioara ingrijita, in suprafata utila de 120 mp si este alcatuit din: hol de primire, 3 camere decomandate si un living cu balcon cu panorama deosebita, bucatarie spatioasa deschisa. Proprietatea detine geamuri termopane, centrala termica, usa de acces din termopan si parchet in toate camerele. Orientarea apartamentului este estica - vestica astfel incat apartamentul este foarte luminos pe toata durata zilei, iar panorama este nepretuita ,la apusul soarelui.

Zona in care este amplasat este una cu acces facil catre mijloacele de transport in comun, parc de agrement, magazine alimentare, filiale bancare si alte puncte de interes.
Parcare rezervata .
Apartament cu cea mai frumoasa panorama din orasul Satu Mare .
Luminos si uscat . Multa verdeata in jurul blocului. Datorita orientarii apartamentului , puteti sa va bucurati de lumina rasaritului de soare si de apusul de soare .

La 5 minute distanta : Shopping City Mall Satu Mare ( in constructie) si Lidl .
La 10 minute distanta : Kaufland , 2 piete agroalimentare , scoala si gradinita


Pentru orice alte detalii va stau la dispozitie!

Persoana de contact: Barbu - 0744 676 034.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Debara Lift WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare