APARTAMENT IN VILA PARCUL ICOANEI

285.000 €
  • Bucuresti, Gradina Icoanei
  • ID proprietate: RMX4837
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă197 mp suprafaţa construită245 mp camere5 dormitoare3 etaje1 / 1S+D+P+2E+M băi2 anul construcţiei1935 tip imobilapartamente actualizat la01.11.2017

Descriere


Va recomand spre cumparare un apartament spatios, situat la etajul 1 (parterul inalt) al unei vile construita in perioada interbelica, in imediata vecinatate a Parcului Icoanei si a Parcului Ion Voicu, o zona incarcata de istorie si "presarata" cu imobile cu o arhitectura reprezentativa.

Constructia are regim de inaltime S+P+2E, iar apartamentul propus spre vanzare ocupa intreg etajul 1 al acesteia. Apartamentul are o compartimentare practica, specifica imobilelor construite in perioada interbelica, zona de zi fiind delimitata de cea de noapte si de zona de servicii.

Interiorul este pastrat in caracteristicile initiale, inoculand sentimentul de "acasa" de cum ii treci pragul. Finisajele sunt cele originale, bine intretinute: tamplarie exterioara din lemn cu motive exterioare ferestrelor realizate din fier forjat, tamplarie interioara din lemn bine lucrat, parchet din lemn masiv. Zona de zi este compusa din livingul in care troneaza un semineu in jurul caruia odihnesc fotoliile ce isi asteapta noii proprietari si diningul care are deschidere catre o terasa inchisa. Tavanele inalte de care atarna lustrele din cristal si mobilierul burghez ne amintesc de aerul boem al perioadei interbelice. Se poate opta si pentru achizitionarea mobilierului, separat de pretul apartamentului.

De la ferestre putem admira o priveliste neobturata de cladiri iar traficul auto in zona este redus.

De asemeni, se poate opta si pentru achizitionarea unui garaj situat la parterul imobilului, pentru suma de 25.000 euro.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare