Apartament in vila exact langa Gradina Botanica, 0% COMISION

233.000 € (2.453 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Central
  • ID proprietate: RMX11780
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă95 mp suprafaţa construită114 mp suprafaţa teren456 mp suprafaţa curte361 mp camere3 dormitoare2 etaje1S+P+1E băi1 anul construcţiei1930 tip imobilcase actualizat la17.07.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE! COMISION % la cumparare!
RE/MAX Invest ofera la vanzare un apartament deosebit in vila, situat intr-o zona exclusivista de case, intre str. Republicii si Gradina Botanica. Pozitia in care este situata casa este una de exceptie, ferita de traficul auto, inconjurata doar de cladiri cu regim mic de inaltime si in acelasi timp in zona centrala a Clujului.
Caracteristicile constructive ale vilei confirma calitatea materialelor folosite si propesionalismul constructorilor care au edificat imobilul. Vila este formata din 2 apartamente dispuse pe cele doua niveluri dispunand si de o curte comuna de cca 300 mp, cu o terasa frumos amenaja, perfecta pentru zilele calduroase de vara.
Apartamentul pe care vi-l propun este situat la parterul cladirii avand suprafa de 95 mp. Compartimentarea apartamentului este una functionala, compusa din doua zone de zi: livingul spatios si luminos si bucataria cu zona de dinning. Doua dormitoare, un hol spatios, un loc de depozitare si baia moderna care are prevazuta o instalatie de sauna, complecteaza spatiile bine compartimentate ale apartamentului.
Apartamentul a fost recent finisat, cu finisaje moderne si atent alese in armonie cu caracteristicile arhitectonice ale vilei.
Subsolul casei este destinat spatiilor tehnice si de depozitare cu o suprafata comuna de cca 30 mp.
Apartamentul se vinde cu bucataria complet utilata si mobilata.
Acesta locuinta se adreseaza persoanelor care-si doresc un apartament cu multa personalitate, intr-o zona buna si linistita a orasului!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Sistem de alarmă
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte comună
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare