Apartament in casa parter zona Aurel Vlaicu

110.000 € (1.222 €/mp)
  • Brasov, Aurel Vlaicu
  • ID proprietate: RMX15009
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă90 mp suprafaţa construită112 mp suprafaţa curte126 mp camere3 dormitoare1 etajeParter / 1S+P+1E+Pod băi2 anul construcţiei1977 tip imobilapartamente actualizat la06.07.2018

Descriere


RE/MAX Central va propune spre vanzare o reprezentare exclusiva, materializata printr-un apartament la parter in casa, intr-o zona deosebita a Brasovului, mai exact zona Aurel Vlaicu - Strada Codrul Cosminului.

Situat la 5 minute de mers cu masina de centrul Brasovului , aproape de zonele comerciale ale B-dului Grivitei,scoli, gradinite, centre medicale, avand deschidere la doua strazi, apartamentul dispune de o configuratie compusa din 3 camere , bucatarie , hol spatios la intrare, baie cu cada si baie de servici , cota parte din beci ,cota parte din pod si cota parte din curte plus garaj.

Casa in care se afla apartamentul, este izolata exterior, construita din caramida cu fundatii de beton iar proprietatea propusa spre vanzare dispune de geamuri termopane, centrala termica, placa de beton intre etaje,si o configurare decomandata, cu hol spatios la intrare, camere mari si luminoase, fiind insorita pe tot parcursul zilei datorita pozitionarii est sud vest.

Intrarea in curte cu masina este posibila printr-o poarta cu actionare automata si apartamentul dispune de videointerfon .

Proprietatea poate fi achizitionata ca si spatiu comercial(cabinet medical,cabinet de avocatura,salon de infrumusetare,etc), avand avantajul de a fi situate la intersectia strazilor Tudor Vladimirescu cu Codrul Cosminului.


Se ofera conditii avantajoase,un apartament in casa intr-o zona linistita si flexibilitate la tranzactionare .

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati si va asteptam la vizionare."

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Videointerfon
Dotări
Alte spaţii
Curte comună Pivniță WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare