Apartament exclusivist cu 4 camere - imobil nou - Aviatorilor - Parc Kiseleff

500.000 € (3.226 €/mp)
  • Bucuresti, Aviatorilor
  • ID proprietate: RMX1750

Caracteristici


suprafaţa utilă155 mp suprafaţa construită202 mp camere4 dormitoare3 etaje1 / 2S+P+5E+6R băi3 anul construcţiei2013 tip imobilapartamente actualizat la06.07.2018

Descriere


Va prezentam spre vanzare un apartament cu adevarat deosebit, cu 4 camere, decomandat, situat la etajul 1 al unui imobil de exceptie, cu 4 niveluri plus unul retras (cu un total de 12 apartamente), finalizat in anul 2013 si amplasat in cea mai dezirabila zona imobiliara a Bucurestiului, la doar citeva sute de metri distanta fata de parcurile Herastrau, Kiseleff si fata de Piata Charles de Gaulle.
Elementele cheie ce stau la baza alegerii unui apartament in acest imobil sunt ingeniozitatea proiectului, calitatea excelenta a materialelor si, nu in ultimul rand, punerea lor in opera. Cladirea ofera solutii locative de prim rang, ce contribuie din plin la mentinerea unui standard de viata ridicat si prezinta doua apartamente pe nivel.
Suprafata apartamentului este nu numai generoasa (cu supraf. utila inchisa de 155 mp, la care se adauga cei 18 mp - terasa), ci si foarte bine gandita arhitectural, astfel toate incaperile sunt bine conectate intre ele, impartite in zone distincte de zi si de noapte, in acelasi timp asigurand intimitate, liniste si siguranta.
Configuratia apartamentului, cu living plus zona de dining, bucatarie inchisa, complet echipata si utilata, 3 dormitoare, dressing-uri generoase, 3 bai si terasa, cu vedere spre spatele imobilului, catre o zona neobturata de alte cladiri in apropiere, insumeaza o suprafata utila totala de 173 mp, la care se adauga doua locuri de parcare (pret de achizitie separat, la cerere) si boxa, aflate intr-unul dintre cele doua niveluri subterane ale imobilului, catre care accesul este asigurat din strada printr-un lift special pentru autoturisme, solutie ce intregeste imaginea unei investitii de calitate prin confortul asigurat. 
Dotarile si finisajele, atat ale imobilului, cit si ale apartamentului, sunt de calitate premium: lift Schindler pentru 4 persoane plus liftul pentru autoturisme, centrala termica individuala Viessmann, aparate de aer conditionat in fiecare incapere, videointerfon, bucatarie echipata, mobilata.
Proprietatea, dincolo de dimensiunile generoase si de impartirea deosebita, de arhitectura moderna si de dotarile de un nivel special, mai are si avantajele unei orientari care ii confera un nivel generos de luminozitate naturala, pe toata durata zilei si o vedere rarisima pentru zona in care se afla, ferita de tumultul strazii.
Vecinatatile sint mai mult decit dezirabile, intr-o zona a orasului in care dezvoltari imobiliare noi nu mai pot sa apara, ceea ce confera stabilitate unei stari de fapt: vedere si vizibilitate remarcabile, proprietatea fiind una recomandata tuturor celor ce au nevoie de o locuinta reprezentativa, intima si confortabila, primitoare si calda, ce prezinta armonios toate avantajele dotarilor moderne si de mare utilitate, prezentate mai sus.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat vase Sistem de alarmă
Alte spaţii
Boxă la subsol Lift WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare