Apartament elegant, de închiriat-zona Brancoveanu. Colaborez cu toate agentiile

399 €/lună (5 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Brancoveanu
  • ID proprietate: RMX4950
Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă76 mp suprafaţa construită80 mp camere3 dormitoare1 etaje1 / P+10E băi1 anul construcţiei1991 tip imobilapartamente actualizat la09.07.2018

Descriere


O data cu venirea zilelor de toamna, natura imbraca "haine" viu colorate, umbrelele sunt aproape nelipsite pe strada, iar paltonul scos din dulap ne aminteste ca zilele calduroase de vara au ramas de mult o amintire frumoasa.
Dar, indiferent cat de schimbatoare este natura, noi nu vom inceta a va aduce oferte imobiliare noi, chiar in plina toamna.
În cele ce urmează, vă prezentăm cu drag un apartament deosebit si spatios, de 3 camere, transformat spectaculos in 2 camere, unde livingul marit a ajuns la suprafata de 38 mp - constituit din unirea a doua camere.
Apartamentul este complet mobilat si utilat modern; masina spalat rufe, masina de spalat vase, cuptor cu microunde, aer conditionat, mobila de comanda pe geometria casei, sistem audio performant, 2 aparate aer conditionat, spatii de depozitare mari, birou elegant, etc.
In completarea spatiului mai avem un balcon cu spatiu generos, ce se intinde si cuprinde intregul apartament, spatiu ce poate facilita depozitarea altor lucruri personale.
Proprietatea ce se închiriaza se afla la etajul 1, intr-un imobil cu 10 niveluri si se gaseste la maxim 4 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Brancoveanu si parcul Tineretului. Prin amplasarea proprietatii puteti ajunge rapid si usor catre centrul orasului, metroul avand linie directa catre P-ta Unirii, Universitate, P-ta Romana, Victoriei si Aviatorilor.

Va recomandam acest apartament elegant si primitor, fapt ce va spori confortul dvs. fizic si psihic de zi cu zi, pe toata durata locuirii lui.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase TV
Alte spaţii
Debara Lift
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare