Apartament decomandat, 3 camere, Emil Racovita, metrou Aparatorii Patriei

53.999 € (900 €/mp)
  • Bucuresti, Aparatorii Patriei
  • ID proprietate: RMX4969
Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă60 mp suprafaţa construită65 mp camere3 dormitoare2 etaje5 / 1S+P+10E băi1 anul construcţiei1970 tip imobilapartamente actualizat la09.07.2018

Descriere


Situat langa strada Emil Racovita, la 6 minute mers pe jos fata de metrou Aparatorii Patriei, gasim aceasta super oferta, la vanzare, cu un pret corect pentru piata imobiliara de azi.
Apartamentul este decomandat si se compune din 3 camere. La interior putem observa: baia renovata si prevazuta cu fereastra exterioara, bucatarie mobilata, finisaje decente ce includ: parchet masiv, usi din lemn, ferestre cu rama din lemn si dotare cu aer conditionat.
Este un apartament foarte placut, cu vedere frumoasa catre exterior, neobturata de nici o alta cladire, o vedere cu multi arbori maturi si spatiu verde imediat cum iesim din cladire. Practic, in fata imobilului, exista o mica padurice cu diverse specii de arbori, printre care si tei, ce dau un miros deosebit in perioada de inflorire.
Cladirea se afla intr-o stare foarte buna, administrata cu simt de raspundere, curata la interior dar si la exterior. Exista in plan anveloparea blocului cat mai curand, administratia fiind instiintata de acest lucru.
Avand un pret mai mult decat accesibil, puteti beneficia rapid de un credit bancar iar proprietatea o puteti locui aproape imediat.
Alte avantaje: fiind decomandat se poate inchiria usor, in caz ca doriti sa cumparati pentru investitie. Vara se poate locui placut, fara aer conditionat, iar iarna este foarte economic la caldura, fiind un bloc monolit, nu construit din placi de beton.
Blocul nu are restantieri, este curat, cu vecini de treaba-se poate observa acest lucru imediat ce intram in scara.
Locurile de parcare sunt la liber, pe aleea de langa strada. Chiar si la ore tarzii se poate gasi un loc de parcare.

Va asteptam la vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Aer condiționat
Alte spaţii
Debara Lift
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare