Apartament decomandat 2 camere în zona Gara

67.000 € (1.117 €/mp)
  • Constanta, Gara
  • ID proprietate: RMX13932
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă60 mp suprafaţa construită64 mp camere2 dormitoare1 etaje1 / 1S+P+8E băi1 anul construcţiei1987 tip imobilapartamente actualizat la08.02.2018

Descriere


RE/MAX Prestige Constanta va propune spre vanzare un apartament de calitate, cu absolut toate dotarile si utilitatile necesare unei mutari IMEDIATE, intr-o zona de interes a Constantei.
Apartamentul se gaseste intr-un bloc recunoscut pentru calitatea constructiei, pe Bulevardul 1 Mai, in imediata vecinatate a Spitalului C.F.R. si foarte aproape de Gara, beneficiind de avantajele unei zone circulate, unui acces rapid si direct la mijloace de transport in comun catre absolut toate directiile din Constanta, Mamaia sau statiuni, dar si avantajul deosebit pentru posesorii de autoturisme al unei parcari proprii, cu acces direct din Bulevardul 1 Mai.
Pozitionat la etajul 1 intr-un bloc de 8 etaje, apartamentul are vedere directa si neobstructionata la Portul Naval Constanta.
Avand o suprafata totala de 62 m.p., apartamentul se bucura de o compartimentare decomandata si de o impartire avantajoasa, fiind compus din 2 camere (sufragerie si dormitor) bucatarie, baie, hol comun si balcon, avand totodata si boxa la subsol.
Blocul este racordat la reteaua de gaze, incalzirea si apa calda in apartament fiind asigurate de centrala proprie pe gaze.
Instalatii sanitare si electrice de calitate, atat functional cat si estetic, faianta, gresie, parchet, tamplarie P.V.C.
Apartamentul se vinde in totalitate mobilat si utilat.
RE/MAX Prestige va propune vanzare in reprezentare exclusiva proprietar, comision 0, facilitati si solutii de finantare pentru cumparatori.
CADOU : Asigurarea facultativa All Risk, valabila un an de zile de la data tranzactionarii.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe TV
Alte spaţii
Boxă la subsol
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare