Apartament de vânzare cu 3 camere, zona Grivitei

57.500 € (913 €/mp)
  • Brasov, Grivitei
  • ID proprietate: RMX10960

Caracteristici


suprafaţa utilă63 mp suprafaţa construită75.6 mp camere3 dormitoare2 etaje9 / P+10E băi1 anul construcţiei1980 tip imobilapartamente actualizat la05.02.2018

Descriere


RE/MAX Central va propune spre vanzare cu apartament format din trei camere, avand o structura circulara, situat la etajul noua, al unui bloc de zece etaje, situat in cartierul Grivitei. Locatia cuprinde toate facilitatile necesare unei vieti confortabile fiind la o distanta mica fata de marketuri, parcuri, gradinite, scoli si statii de transport in comun.
Accesul catre centrul orasului este facil si rapid, atat pentru cei care folosesc autoturismul, cat si pentru cei care prefera mijloacele de transport in comun.
Spatiul este perfect pentru o familie tanara, dinamica, cu un ritm de viata alert, sau pentru o investitie cu un randament bun. Apartamentul fiind situat la un etaj superior, ofera intimitate, liniste si o panorama asupra orasului. Proprietatea este compusa din trei camere: living, doua dormitoare, bucatarie, grup sanitar si debara.
In cazul in care aveti nevoie de spatiu de depozitare, dispuneti de o boxa personala situata la subsolul blocului. Apartamentul se vinde partial mobilat, amenajat cu gresie si faianta, mocheta, ferestre termopan cu tamplarie PVC, centrala termica proprie, calorifere in fiecare incapere, si usa de exterior metalica. Baia este dotata cu obiecte si accesorii sanitare.
Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol Lift
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare