Apartament de LUX cu 3 camere de 93 mp, în zona Strand

400 €/lună (4 €/lună/mp)
  • Sibiu, Strand
  • ID proprietate: RMX14319
Tranzacționată

Video


Caracteristici


suprafaţa utilă93 mp suprafaţa construită111.6 mp camere3 dormitoare2 etaje1 / P+4E băi2 anul construcţiei2011 tip imobilapartamente actualizat la26.02.2018

Descriere


Oportunitate! Apartament cu 3 camere de inchiriat , confort LUX, in zona Strand, Sibiu.

REMAX XUX va ofera spre inchiriere un apartament de LUX cu 3 camere, decomandat, cu o suprafata utila de 93 mp, in zona Strand, imobilul se afla la etajul 1, intr-un bloc cu regim de inaltime P+E4, acesta fiind dotat cu parcare privata, cu acces EXCLUSIV pentru locatarii blocului, intrarea se face printr-un dispozitiv electronic ( telecomanda).
Apartamentul este compus din 2 dormitoare, living spatios si luminos, dressing, bucatarie, 2 holuri, 2 bai, balcon, acesta se se inchirieaza complet mobilat si utilat.

Nu pierdeti ocazia de a fi noul chirias! Aceasta oferta este pretabila unui cuplu, familii sau unui om de afaceri care cauta un apartament de Lux, intr-o zona rezidentiala, imobilul se inchirieaza pe termen lung.

Pentru orice informatii cu privire la inchiriere, contactati-ma cu incredere 0751908906 , va stau cu drag la dispozitie!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe TV
Alte spaţii
Curte Curte comună Lift Pivniță WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare